Maratonkoulu | Gymstick Liikuntapalvelut Oy
  • b-facebook

Jussi Kirjavainen

Oma taustani liikkujana on hyvin monipuolinen - lajeihini ovat kuuluneet mm. juoksu, hiihto, uinti, pyöräly, triathlon ja kuntosaliharjoittelu. Olen testannut kuntoilijoita ja urhelijoita Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä sekä yli kymmenen vuoden ajan valmentanut urheilijoita sekä ohjannut juoksu- ja maratonkouluja.

 

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede). Valmennuksessani painotan erityisesti kokonaisvaltaista näkemystä sekä liikkuvuuden ja lihashuollon merkitystä juoksutekniikan kehittämisessä.​​​

Essi Tamminen

Olen kestävyyslajeihin hurahtanut ohjaaja ja liikunta on vapaa-ajan intohimoni sekä tuo mukavaa tasapainoa päivätyölleni. Ohjaajan ja valmentajan työn lisäksi liikun paljon itsekseni, pääpaino triathlontyyppisessä treenissä. Takana on kaksi täyden matkan kisaa ja maratoneja olen juossut 13 kpl (ennätys 3.09.46). Pelaan myös salibandya naisten kakkosdivarissa.

Koulutukselta olen valtiotieteiden maisteri sekä minulla on kasvatustiedeiden perusopinnot. Lisäksi olen käynyt monia liikunnanohjauksen koulutuksia sekä olen triathlonin valmentajakoulutuksessa.​

Mirjam Beekman

Olen ikiliikkuja ja rakastan juoksemista. Oma suhde kyseiseen lajiin on ehtinyt kehittyä jo pienestä pitäen. Aloin juosta kilpaa kun olin 6-vuotias ja vakavasti tein sitä koko murrosikäni. Viimeiset ratakisani juoksin 24-vuotiaana. Päämatkoinani olivat 800 ja 1500 m. Muutama maraton ja puolikaskin mahtuu mukaan, mutta pää asiallisesti juoksen omaksi ilokseni, enkä enää kilpailumielessä. Juokseminen on minulle lempi tapoja rentoutua ja selvittää ajatuksia.

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK).